Monday, December 15, 2008

Tak Perlu Kerja Dan Kaya

Belajar Teknik Rahsia Bagaimana Mendapat RM20 Dalam Masa 7 Minit Di Rumah & Di Depan Komputer Anda & Lakukan Lagi Dan Lagi Dan Lagi!

Kerana anda akan dibocorkan suatu rahsia dahsyat yang akan membolehkan anda menjana ribuan ringgit dan menjadi... "Kaya Nak Mampos" Sekelip Mata Sahaja...

Samada anda seorang yang telah lama berada di Internet atau baru sahaja memasuki dunia Internet hari ini, anda perlu berhenti sekarang dan mendengar apa yang ingin saya ceritakan di sini. Kerana saya akan memboloskan suatu rahsia besar yang tidak diketahui ramai dan dijangka mendatangkan pendapatan lumayan kepada anda di tahun 2008 ini "tanpa perlu melakukan apa-apa kerja" atau mengeluarkan peluh!

Teknik rahsia ini mahu disembunyikan oleh pihak-pihak tertentu inilah yang membolehkan setengah-setengah "orang baru" menjana pendapatan jauh lebih banyak dari orang yang sudah lama berada di Internet tetapi sesat dalam pencarian wang internet mereka. Penggunaan teknik rahsia mudah ini membezakan antara yang berpendapatan RM20 sehari dengan mereka yang berpendapatan dalam RM1,000 sehari!

DENGAR KISAH SAYA DAHULU

Rahsia saya ini telah menjadikan saya sangat, sangat maha KAYA! Semuanya terhasil dari satu rahsia mudah sahaja. Dan yang paling tak disangka adalah: Saya tak terkejut yang anda mungkin tidak pernah dengar atau mengetahui apa-apa mengenai saya selama ini! Dan saya memang tidak hiraukan sesiapa mengenali saya pun. Saya bukan seorang jutawan/guru Internet yang dikenali ramai dan suka/sibuk berceramah di mana-mana atau mengumpulkan pengikut melalui forum-forum, blog dan lain-lain. (Siapa peduli siapa mereka ataupun siapa saya? - Kita semua manusia tidak kira kaya atau miskin!)

Saya tidak mahu bercerita banyak mengenai diri saya. Yang penting anda mesti mengetahui teknik rahsia saya daripada mengenali siapa diri saya. Cuma yang pasti, saya suka low profile dan tidak mahu diganggu dengan panggilan-panggilan telefon di waktu malam. Saya akan menjadi kawan baik anda selepas ini dan memang sudah semestinya menjadi musuh kepada Guru-Guru Internet yang tidak mahu rahsia ini dibocorkan kepada anda!

Anda mahu nikmati ini semua? Dan dengar apa yang saya ingin bocorkan sekarang. Saya betul-betul memahami perasaan anda kerana saya sendiri pernah mengalaminya. Jika anda seperti saya yang pernah tiada langsung pengalaman dan kepakaran di Internet, mungkin tiada harapan langsung untuk menjana walaupun satu sen di dalam akaun bank anda!

SAYA BOLEH BANTU ANDA


Akhirnya "teknik yang benar-benar mujarab" di bocorkan. Rahsia yang mereka ingin sembunyikan selamanya daripada anda. Teknik bagaimana setengah-setengah rakyat Malaysia berjaya menjana hingga ke RM30,000 sebulan di Internet. Rahsia Bawah Tanah yang membezakan antara pendapatan RM0 dan RM20 dalam masa 7 minit. Rahsia terunggul bagaimana tidak perlu sesen modal lagi selepas ini. Dan banyak lagi teknik yang akan membolehkan anda menjana wang yang jauh lebih banyak dari pakar-pakar Internet Malaysia sekarang!

IA TERLALU MUDAH

Anda TIDAK PERLU...
Belajar sebarang perkara berkaitan teknikal komputer! Mencipta barang anda sendiri/menyimpan stok!
Bercakap atau berjumpa sesiapa pun!
Mendengar keluhan sesiapa melalui email dan telefon!
Berjumpa bakal-bakal pelanggan untuk follow-up!
Berhenti kerja & lakukan secara sambilan di rumah!
Melaburkan wang yang banyak!

Dan Anda Akan Di Bayar Bila...
Bersedia untuk melihat baki akaun bank anda berubah-ubah secara mendadak setiap hari. Bersedia juga untuk ke mesin ATM setiap hari untuk mengeluarkan wang dan memasukkannya ke dalam ASB anda! Percayalah, ia sehebat begitu sekali...

TEMPAH SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT!

Ya! Saya inginkan PANDUAN “Menjana RM20
Dalam Masa 7 Minit”. Saya serta sekali Wang Pos /
Kiriman Wang / Cek bernilai RM40 dalam nama
MOHD RODZI BIN HAJI ZALWI.

Nama : _____________________________________
Alamat : ____________________________________
___________________________________________
___________________________________________
Email : ______________ H/P : __________________

Hantarkan segera ke : MOHD RODZI BIN HAJI ZALWI
NO:38, RUMAH RAKYAT REPAH
73000 TAMPIN
NEGERI SEMBILAN D.KATAU Masukan ke Akaun MayBank Saya 165125008489
kemudian emailkan ke rocksdzi@yahoo.com
Nama, alamat,Jumlah Wang, Tarikh, Waktu Wang dimasukan.

Saya faham saya akan dapat jaminan wang kembali dalam
masa 90 hari jika tidak berpuas-hati dengan barangan anda.

No comments: